Teknikpaket

Teknikpaket för att förbättra din teknik. Paketet är gjort för dig som önskar flera tekniklektioner under året och vill få en långsiktig förbättring. Med flera lektioner kan du lättare ta till dig tips och råd samt förbättra många olika delar av tekniken eller fördjupa dig inom ett område.

Mycket av feedbacken sker i koppling med er känsla i varje tekniskt moment. Då det inte går att se sig själv när man åker ensam är det en fördel att lära sig hur det känns. Lär man sig hur känslan är när man gör rätt tillsammans med instruktören, blir det lättare när man kör själv.

På tekniklektioner medverkar instruktören under hela passet på skidor/rullskidor och återkopplar. På tekniklektioner med filmning får du direktåterkoppling på din teknik och hur du kan förbättra den. Varje lektion anpassas efter era önskemål och förutsättningar. Allt för att på bästa sätt kunna uppnå era mål.

De tekniska råd som presenterats under passet återkopplas i efterhand via mail. Detta ger goda förutsättningar till en positiv utveckling.

Skidsko

3 tekniklektioner – 75 min/lektion.
Pris: 1.900 kr

Stav

2 tekniklektioner – 75 min/lektion.
1 tekniklektion med filmning – 90 min
Pris: 2.100 kr

Skida

5 tekniklektioner – 75 min/lektion
3 tekniklektioner med filmning – 90 min/lektion
Pris: 5.900 kr

Vasaloppåkaren

Styrkeprogram för att förbättra stakstyrka (genomgång, instruktioner och film)
2 tekniklektioner med fokus stakning
1 tekniklektion generell
1 tekniklektion med filmning med fokus stakning
1 tekniklektion med filmning generell
Pris: 4500 kr

Villkor

Alla paket gäller under 1 års tid från första lektion.