Filosofi

För mig är det viktigt att alla människor har en sund livsstil och mår bra utifrån sina förutsättningar.

Att leva aktivt och äta nyttigt är viktiga byggstenar i livet. Gör man det har man goda förutsättningar att må bra. För att lyckas tror jag att det är viktigt att hitta sin grej som man gillar att göra. För mig finns det inget bättre än att sticka ut i skogen på längdskidorna och glida runt i perfekta spår. Att träna utomhus ger så mycket; frisk luft, nya upplevelser, social gemenskap, tid att tänka och mycket mera.

Viktigast av allt är att tro på det man gör. Sätter man upp gränser så når man inte lika långt. Men om man tror att allt är möjligt så är verkligen allt möjligt. Du kan mer än du tror!

Att försöka uppnå sina mål och resultat handlar inte bara om träning och hårt arbete, utan också om planering och att göra rätt saker vid rätt tillfälle. Att ha en tanke och ett syfte med det man gör i träningen är viktigt. Vi är alla individer och ser och fungerar olika, och detta är något att ta hänsyn till.

Träning ska vara lustfyllt. Det kan och kanske ska vara slitsamt och jobbigt att nå sina mål. Men det är viktigt att ha roligt på vägen. Annars är risken stor att man tröttnar och ger upp i förtid. En metod är att hitta sin grej och träna allsidigt. Det minskar risken för skador och ger en mer atletisk och vältränad kropp. Styrka handlar mycket om att kunna använda sin kropp på rätt sätt, inte att se stark och vältränad ut.